:: Novogodišnji aranžmani ::
 

NOVA GODINA

Kolašin

Hotel Bianca Resort&Spa

31.12.2011. - 03.01.2012.
 

Kolašin mnogi nazivaju i vazdušnom banjom imajući pri tom u vidu izvanredne i veoma povoljne klimatske uslove. Području Kolašina izuzetnu vrednost daju planine koje ga okružuju kao što su Sinjavina sa poznatim Jablanovim vrhom (2203m), Bjelasica sa Troglav-om (2075m), Zekova glava (2116m) i dr. Neke od ovih planina kao Bjelasica obiluju izuzetnim ski stazama koje se nalaze na svega par kilometara od grada. Posebno mesto među prirodnim lepotama su pejzaži kanjona, planinskih lepotica reka Tare, Morače i Mrtvice. U Kolašinu se nalazi jedinstvena botanička bašta koja predstavlja dragulj u pogledu flore kontinetalnog dela Crne Gore. Na području Kolašina postoji dosta značajnih kulturno-istorijskih spomenika kao što je Manastir Morača sazidan 1252. godine, a podigao ga je Stevan, sin Vukanov, a unuk Stevana Nemanje. U ovom prelepom okruženju nalazi se i hotel BIANCA RESORT koji svojim gostima pruža nezaboravan odmor i pravo uživanje. U bogatoj ponudi spa centra uživaćete u azijskim i zapadnjačkim terapijama za opuštanje, podmlađivanje i inspiraciju. Sa umirujućim pogledom kroz gustu zimzelenu šumu, wellness centar svojim gostima nudi mirno utočište gde će se revitalizovati i telo i duh.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

NOVOGODIŠNJI PAKET ARANŽMAN: 420 Eur po osobi

Cena aranžmana uključuje:
-
piće dobrodošlice,
- smeštaj u standard, superior ili executive sobi na bazi 3 noćenja (sve sobe za nepušače),
- bife doručak,
- Gala večere i muzički program,
- besplatno korišćenje bazena, teretane, saune i turskog kupatila,
- besplatan parking za sve goste.

Cena aranžmana ne uključuje:
-
prevoz,
- boravišnu taksu i osiguranje koji se dodatno plaćaju na licu mesta na recepciji hotela i iznose =1,30 eur po osobi i noći,
- individualne troškove putnika.

Doplate za decu:
- krevetac besplatan,
- 0 do 2 godine – doplata za osiguranje =0,50 eur
- 3 do 12 godina – doplata za doručak =2,50 eur, doplata za Novu Godinu =77,50 eur, osiguranje =0,50 eur.

Muzički program:
31.12.2011.  Darko Lazić i Milica Todorović
01.01.2012.  Toni Cetinski i Kreativ Bend
02.01.2012.  Aco Pejović i Kreativ Bend

USLOVI I
NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40 % od cene aranžmana, a ostatak – gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express),  najkasnije 15 dana pre putovanja. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koj se vrši u dinarima po prodajnim kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA U NAVEDENIM TERMINIMA
(ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranzmana, te se isti ne moze otkazati od strane Organizatora putovanja)

Organizator putovanja: Sabra company doo Beograd, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. god. Uz ovaj program važe  Opšti uslovi putovanja organizatora
Cenovnik br. 1 od 21.10.2011.