:: Novogodišnji aranžmani ::
 

NOVA GODINA

Costa Krstarenje
Italija - Španija - Maroko

polazak iz Savone (12 dana)
28.12.2011. - 08.01.2012.

brod: Costa Serena
 
Program putovanja / Itinerer
Dan
Luka
Dolazak
Polazak
1.
SAVONA (Italija)
-
17.00
2.
BARSELONA (Španija)
13.00
18.00
3.
plovidba
-
-
4.
CASABLANCA (Maroko)
08.30
23.00
5.
plovidba
-
-
6
ST. CRUZ DE TENERIFE
08.00
17.00
7.
ARECIFE (Španija)
08.00
18.00
8.
plovidba
-
-
9.
MALAGA (Španija)
08.00
13.00
10.
plovidba
-
-
11.
CIVITAVECCHIA (Italija)
08.00
19.00
12.
SAVONA (Italija)
09.00
-
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

CENA ARANŽMANA (ponuda važi samo za jednokrevetne i dvokrevetne kabine)
Tip/Kategorija kabine
Cena po osobi od
2-krevetna unutrašnja kabina, kat. od I1 do I2
699,00 €
2-krevetna unutrašnja kabina, kat. od I3 do I5
899,00 €
2-krevetna spoljašnja kabina sa prozorom, kat. E1 i E2
1.299,00 €
2-krevetna spoljašnja kabina sa balkonom, kat. od B1 do B2
1.499,00 €
2-krevetna spoljašnja kabina sa balkonom, kat. od B3 do B5
1.699,00 €
Opis broda i kabina (soba) se nalazi u katalogu „Costa krstarenja 2011.”, koji predstavlja sastavni deo ovog programa putovanja. Doplata za jednokrevetnu kabinu iznosi 80%

Cena uključuje:
11 noćenja na brodu na bazi punog pansiona (krstarenje prema programu, smeštaj u izabranoj kategoriji kabine, prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine: usluživanje po izboru na licu mesta, klasično i švedski sto - samoposluživanje), kapetanovu večeru, sve zabavne programe i animaciju, predstave u pozorištu, ulaz u casino i diskoteku, sportske aktivnosti, upotreba fitnesa, bazena, ležaljki).

Cena ne uključuje:

Lučke takse (135 €/ po osobi) i neobavezno osiguranje prtljaga (7,30 €/po osobi), prevoz do/od luke ukrcaja/iskrcaja, fakultativne izlete, ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića koja se naručuju u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstvene tretmane i tretmane lepote, frizerskog salona, telefonskih poziva), putno osiguranje, osiguranje od otkaza aranžmana – po važećoj tarifi Delta Generali i napojnice – plaćaju se na brodu poslednjeg dana boravka. Napojnice iznose 6 EUR/na dan za odraslu osobu i 3 EUR/na dan za decu od 14 do 17 godina – obavezna doplata na brodu.

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke, na dan uplate. 30% od ukupne vrednosti aranžmana plaća se prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili American Express) ili čekovima građana do šest jednakih mesečnih rata (ne uključujući lučke takse i dodatne usluge), najkasnije 45 dana pre početka aranžmana. Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i MasterCard) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na više rata bez kamate.
Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja.

Vize:

Za putnike koji nemaju novi (crveni) biometrijski pasoš, neophodna je šengen viza sa više ulazaka. Informacije o neophodnoj dokumentaciji potražite u agenciji.
Svim putnicima neophodna je viza za Maroko, koja se vadi u ambasadi Kraljevine Maroka u Beogradu i putnik je dužan sam da je pribavi. Spisak neophodne dokumentacije može se dobiti u agenciji.

Napomene:

Cene su informativnog karaktera, dnevno se menjaju, u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.
Pasoš mora da važi minimum šest meseci od dana zavšetka aranžmana.
U luci (na check in-u) je potrebno biti minimum tri sata pre objavljenog vremena polaska broda.
Okvirne informacije o cenama i programima izleta možete dobiti u agenciji. Svi izleti su na engleskom jeziku u organizaciji Costa Cruises.
Mogućnost posredovanja agencije pri rezervaciji hotelskog smeštaja u Savoni pre i posle krstarenja.
Moguće je pomeranje satnica zbog vremenskih i tehničkih uslova plovidbe.
Brodovi nisu kategorisani zvezdicama ili slovima, ali su po proceni naše agencije, u zavisnosti od brodova, u nivou standardnih hotela od 3 do 5 zvezdica.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI INDIVIDUALNIH POLAZAKA
 (ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana, te se isti ne može otkazati od strane Organizatora putovanja)

SABRA COMPANY, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine, nastupa u svojstvu organizatora putovanja.
Uz ovaj program  važe Opšti uslovi putovanja organizatora, osim u slučaju otkaza aranžmana kada se primenjuju Opšti uslovi putovanja brodske kompanije.
Cenovnik br. 1 – 20. novembar 2011. godine