::Letovanje 2023 / Leto 2023 :: Turska :: Sarimsakli ::
 

AUTOBUSKI PREVOZ SARIMSAKLI

 
Program putovanja:

Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. Dolazak u letovalište je u ranim jutarnjim satima.
Povratak autobusa (transfera) iz Sarimsaklija je poslednjeg dana boravka u kasnim popodnevnim ili večernjim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno telefonom ili SMS-om.

U zavisnosti od broja putnika (ispod 35), postoji mogućnost transfera od/do skretanja sa glevnog puta na putu za Kušadasi.
 
Mesto i vreme polaska:
grad
mesto polaska
vremenska razlika u odnosu na
publikovano vreme polaska iz Beograda
 (u satima:minutima):
Novi Sad
mesto polaska će biti objavljeno naknadno
- 2:00
Kikinda
Dr. Zorana Djindjića 19,
ispred agencije Banat Tours
- 3:00
Zrenjanin
OMV pumpa,
kod glavne autobuske stanice
- 2:00
BEOGRAD
mesto polaska će biti objavljeno naknadno
* 06:00 *
(vreme polaska je podložno promenama)
Mali Požarevac
uredjeni parking posle isključenja/petlje Mali Požarevac
+ 0:25
Kolari
motel / pumpa Kolari
+ 0:30
Mihajlovac
pumpa Lukoil
+ 0:35
Požarevac
restoran “Požarevačka petlja”
kod naplatne rampe Požarevac
+ 0:45
Velika Plana
motel Velika Plana/pumpa NIS
+ 1:10
Svilajnac, Topola
motel Stari Hrast/MOL pumpa
+ 1:25
Batočina
restoran “Kapija Šumadije”
kod naplatne rampe Batočina
+ 1:45
Kragujevac
(do Batočine)
parking kod tržnog centra Roda
+ 0:45
Čačak
(do Batočine)
parking kod tržnog centra Roda
(na glavnom putu)
- 0:15
Kraljevo
(do Pojata)
sa Keja
+ 0:45
Vrnjačka Banja
(do Pojata)
pumpa “Knez petrol” na kružnom toku
+ 1:10
Trstenik
(do Pojata)
parking kod autobuske stanice
+ 1:30
Kruševac
(do Pojata)
parking kod Crkve Lazarica
+ 2:00
Jagodina
pumpa Coral (u odlasku);
pumpa Mol (u povratku)
+ 2:00
Ćuprija
motel Ravanica (u odlasku);
pumpa Lukoil (u povratku)
+ 2:15
Paraćin
restoran Tito/M PETROL pumpa
+ 2:20
Pojate
restoran Evropa
+ 2:30
Aleksinac
restoran Istanbul (u odlasku);
pumpa Lukoil (u povratku)
+ 2:45
Niš i okolina
mesto polaska će biti objavljeno naknadno
+ 3:00
BP Gasprom (Nais) (za putnike koji nisu iz Niša)
+ 2:50
Pirot
benzinska pumpa Blue petrol
+ 4:00
Dimitrovgrad
restoran “Happy stars”
+ 4:30
NAPOMENE
Polazak iz Novog Sada je garantovan, bez obzira na broj putnika. Za polaske (transfere) iz Zrenjanina, Kragujevca, Kraljeva, Čačka, Vrnjačke Banje, Trstenika i Kruševca minimalan broj putnika je 2 (tj. 2 pune cene).
Za polaske iz Novog Sada i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem -  direktno, (na primer Zrenjanin – Beograd ili Novi Sad - Beograd), već može ići preko Novog Sada, odnosno Zrenjanina i obrnuto i slično. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Za polaske iz Kragujevca, Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika, Kruševca i Čačka postoji mogućnost presedanja u drugi autobus kod Batočine/Pojata. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem - direktno. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predvidjenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
Postoji mogućnost ulazaka i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene u tabeli, ali isključivo na mestima predvidjenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno  je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika!
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od medjustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do medju stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA!
Putnik je DUŽAN da se LIČNO informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.
 
Opšte informacije:

VAŽNE NAPOMENE i izvodi iz Opštih uslova putovanja:Svi autobusi su sa licenciranim pratiocem grupe, turističke klase, opremljeni klima, video i audio uredjajima, sa svom potrebnom tehničkom dokumentacijom o ispunjenosti propisa za prevoz putnika u domaćem i medjunarodnom saobraćaju. Vreme polaska i povratka autobusa proveriti u agenciji i kod predstavnika dan pre polaska, odnosno povratka, te u slučaju kašnjenja ili ne dolaska putnika na mesto polaska ili povratka autobusa, agencija ne preuzima odgovornost. U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. WC nije u upotrebi. U slučaju nepoštovanja ovih odredaba, pratilac grupe će uskratiti dalji prevoz putniku. Bebe i deca do 12 godina moraju imati svoje sedište (ne mogu biti u krilu). Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), posebne potrebe putnika, kao i vreme uplate aranžmana. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Dolazak autobusa na odredište je u pre podnevnim satima, a povratak u mesto polaska u jutarnjim satima (osim iz Turske kada je u popodnevnim satima ili u slučajevima više sile). Moguć je ulazak i izlazak putnika na svim isključenjima, benzinskim pumpama, restoranima i motelima na putu Novi Sad i Kikinda – Preševo, Novi Sad i Kikinda – Dimitrovgrad i Niš - Batrovci, kao i gradovima udaljenim do 20 kilometara od glavne marš rute (o čemu odlučije isključivo agencija i nema obavezu obaveštavanja putnika o tome). Iskrcaj putnika i broj mesta iskrcaja putnika pre konačnog mesta odredišta (npr. usputna letovališta i hoteli udaljena od glavne marš rute do 20 kilometara) su u isključivoj nadležnosti agencije i ona nema obavezu obaveštavanja putnika o tome (broju iskrcaja). U slučaju dodatnog transfera  autobusm ili manjim vozilom (npr. Beograd - Novi Sad, Nea Moudania - Neos Marmaras i slični) moguće je čekanje do šezdeset minuta. Agencija odredjuje mesta polaska i dolaska autobusa, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na marš ruti, kao i motel Predejane ili Džep, u trajanju od 20 – 60 minuta. Zadržavanje u povratku u “free shop-u“ je od 20 – 30 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predvidjene pauze (uključujući i “free shop“). Uplatom prevoza smatra se da je putnik pročitao navedene napomene i izvode i da  prihvata sve gore navedeno, bez prava na naknadni prigovor i žalbu.
PRTLJAG: U interesu komfora svih putnika u autobusu, (u odlasku i povratku), prtljag je ograničen na 1 kofer do 25 kg (kofer standardnih dimenzija), jedan ručni prtljag do 4 kg po osobi i rasklopiva dečja kolica. U slučaju mogućnosti da prevoznik može da primi i dodatni prtljag, isti će biti naplaćen 30 eura po prtljagu, na licu mesta u lokalnoj valuti. U slučaju da prevoznik ne može da primi dodatni prtljag, putnik je dužan da o svom trošku, sam organizuje nakadni transport viška prtljaga i stvari koje nisu za ličnu upotrebu.
PREVOZNIK: Preduzeće Barbados je glavni – primarni prevoznik putnika Organizatora putovanja SABRA. To ne znači da će svi putnici biti u autobusima preduzeća Barbados. Zbog većeg broja putnika od predvidjenog ili iz tehničkih razloga (zakašnjenje usled saobraćajne gužve, kvara i slično), Organizator putovanja, po potrebi, može angažovati bilo kog drugog prevoznika i autobus istog kvaliteta, za svoje potrebe, a da o tome ne obavesti svoje partnerske agencije i putnike. U slučaju kvara autobusa tokom trajanja putovanja, koji se ne može otkloniti u roku od dva sata, Organizator putovanja će obezbediti drugi autobus, istog ili sličnog kvaliteta, u najkraćem mogućem roku.
OBAVEŠTENJE: Molimo Vas da na mestu polaska autobusa obratite pažnju na novac i prtljag, (ispred i u autobusu) zbog džeparoša i osoba koje se lažno predstavljaju kao radnici agencije Sabra ili vozači.

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT