:: Letovanje 2018 / Leto 2018 :: Grčka :: Krf ::
 

LETOVANJE KRF

Jedno ostrvo zaista mora biti miljenik prirode pa da izgleda kao Krf. Otuda toliko lepote, bujne vegetacije, prelepih plaža i kristalno čistog mora. Krf je sa zapada okružen Jadranskim, a sa istoka Jonskim morem, koja zapljuskuju 217 km dugu obalu. Zahvaljujući lepoj klimi, ostrvo je bogato četinarskim šumama, maslinama, tropskim i mediteranskim rastinjem i cvećem, zatim dugim peskovitim plažama, divnim uvalama i tirkizno plavim morem.
Sve cene hotelskih usluga i sadržaja navedene u opisima, a ne u cenovniku (izvor: hotelski i sajtovi grčkih turoperatora) su podložne promeni, na šta agencija ne može imati uticaja. Svi opisi, fotografije i podaci o hotelima su preuzeti sa zvaničnih sajtova hotela i/ili dobijeni od lokalnih partnerskih agencija preko kojih se rade rezervacije. Agencija ne može biti odgovorna ukoliko su neki opisi, fotografije i podaci nepotpuni, naknadno promenjeni ili pogrešni.
Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija najčeše do 48 sati po uplati ili duže, do odgovora hotela. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća ili se radi novi upit pod tada važećim, eventualno novim uslovima prodaje.
VAŽNA NAPOMENA:
Na destinacijama i u mestima gde Organizator putovanja (Sabra) nema organizovane grupe (što je navedeno u programu putovanja), već samo individualne rezervacije koje su pretežno sa sopstvenim prevozom ili sa autobuskim ili avio prevozom drugih organizatora, ne postoji predstavnik na licu mesta, već samo lokalni partner kao asistencija na engleskom ili ruskom jeziku. Putnik će na vaučeru imati napisan uslužni telefon lokalnog partnera kojeg može pozvati u slučaju potrebe. Organizator putovanja nema saznanja o lokalnoj ponudi fakultativnih izleta, nema obavezu organizovanja i informisanja o istima i oni su isključivo izbor putnika na licu mesta u lokalnim agencijama.
 
Odaberite hotel - individualni polasci (sopstveni prevoz):

Gouvia

 

Popi
Star 2*

Molfetta
Beach 3*

od 5% popusta
od 5% popusta

Louis Corcyra
Beach 4*

 
od 5% popusta

Dassia

 

Elea
Beach 4*

Ikos
Dassia 5*

od 5% popusta
od 5% popusta

Kanoni / Krf (grad)

 

Ariti
Grand 4*

Corfu Holiday
Palace 5*

od 5% popusta
od 5% popusta

Perama

 

Alexandros 4*

od 5% popusta

Benitses

 

Belvedere 3*

od 5% popusta

Agios Ioannis Peristeron

 

Primasol Louis
Ioanian Sun 4*

od 5% popusta

Moraitika

 

Alkionis 3*

Delfinia 4*

od 5% popusta
od 5% popusta

Messonghi

 

Pantheon
Hall 2*

CNIC
Gemini 3*

od 5% popusta
od 5% popusta

Messonghi
Beach 3*

 
od 5% popusta
obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

KRF HOTELI:

Krf na mapi Grčke
Mapa Krfa
Osiguranje (i vize)

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT