:: Letovanje 2022 / Leto 2022 :: Grčka :: Skiatos i Skopelos ::
 

LETOVANJE SKIATOS i SKOPELOS


 SKIATOS - LETO 2022.
autobuski ili sopstveni prevoz

Roula

grad Skiatos

Makis

grad Skiatos

Fantasia

grad Skiatos

Noula

plaža Megali Ammos

Amy

Ahladia

Olimpia

Koukounaries


 SKOPELOS - LETO 2022.
autobuski ili sopstveni prevoz

Kymata

Panormos
 


Sve cene su publikovane kao jednistvene prodajne cene
za odabrani program putovanja.
 
Skiatos je malo šumovito ostrvo, na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačak samo četrnaest kilometara, poznat je po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva. Glavni grad je Skiatos i jedino je naseljeno mesto na celom ostrvu. Ostalo su turistička naselja i hotelski kompleksi, koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent ostrva. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Skiatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Ukoliko ste za mirniji ili porodični odmor, možete uživati u mnoštvu dobrih hotela i vila koje smo izabrali za Vas, a koje se nalaze van grada. Za mlade smo odabrali vile pored samog grada. Kretanje po ostrvu je zasnovano na izvanredno organizovanom i veoma jeftinom autobuskom prevozu na svakih petnaestak minuta, od rano ujutro, pa do kasnih večernjih sati.

Skopelos je veliko šumovito ostrvo sa prelepom prirodom, na tri i po sata plovidbe trajektom od Volosa, odnosno manje od sat plovidbe od Skiatosa. Važi za mirnije i zelenije ostrvo od Skiatosa i ako su deo istog arhipelaga, Sporades. “Green and Blue MAMA MIA ISLAND”, poznato je kao lokacija na kojoj je snimljen čuveni film Mama Mia sa još čuvenijom Meril Strip, velikom broju prelepih plaža, velikim površinama borove šume kao i maslinjaka. Glavni grad je Skopelos ili kako ga meštani zovu, Hora, a pored njega postoji još nekoliko sela, manjih letovališta i Glosa, kao druga luka, najbliža Skiatosu. Zajedno sa ostrvima Skiatos, Alonisos i nekoliko manjih, Skopelos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Hora je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, lukom, marinom i dobrom noćnom zabavom. Ukoliko ste za mirniji ili porodični odmor, onda je ovo ostrvo pravi izbor za Vas. Naše vile i hoteli su smešteni u i oko grada, a kretanje po ostrvu do obližnjih plaža je organizovano lokalnim autobusima na svakih petnaestak minuta, od rano ujutro, pa do kasnih večernjih sati. Sa Skopelosa se lako stiže i do trećeg poznatog ostrva, Alonisos ili na Eviu.

U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu naših aranžmana, ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo garantovati da su svi opisi kompletni i bez greške.
 


Pogledajte i video prezentaciju Skiatosa i vila iz ponude:

Skiatosobavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

SKIATOS:

Skiatos na mapi Grčke
Mapa Skiatosa
Mapa grada Skiatosa
Mapa-Ahladia
(kod vile Amy)
Mapa-Koukounaries
(kod vile Olimpia)
Red vožnje trajekta iz Volosa
Autobuski prevoz
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)

SKOPELOS:

Mapa Skopelosa
Mapa Panormos
(vila Kymata)
Red vožnje trajekta iz Volosa
Autobuski prevoz
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)

DOWNLOAD CENOVNIKA

Skiatos apartmani/
autobuski prevoz
Leto Grčka 2022
Skiatos apartmani/
sopstveni prevoz
Leto Grčka 2022
Skopelos apartmani/
autobuski prevoz
Leto Grčka 2022
Skopelos apartmani/
sopstveni prevoz
Leto Grčka 2022

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT