:: Letovanje 2019 / Leto 2019 :: Grčka :: Skiatos i Skopelos ::
 

LETOVANJE SKIATOS

Skiatos je malo šumovito ostrvo, na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačak samo četrnaest kilometara, poznat je po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva. Glavni grad je Skiatos i jedino je naseljeno mesto na celom ostrvu. Ostalo su turistička naselja i hotelski kompleksi, koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent ostrva. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Skiatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Ukoliko ste za mirniji ili porodični odmor, možete uživati u mnoštvu dobrih hotela i vila koje smo izabrali za Vas, a koje se nalaze van grada. Za mlade smo odabrali vile pored samog grada. Kretanje po ostrvu je zasnovano na izvanredno organizovanom i veoma jeftinom autobuskom prevozu na svakih petnaestak minuta, od rano ujutro, pa do kasnih večernjih sati.
U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu naših aranžmana, ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo garantovati da su svi opisi kompletni i bez greške.
 
Odaberite vilu:

 Skiatos

Manolas

grad Skiatos

Roula

grad Skiatos

Makis

grad Skiatos

Fantasia

grad Skiatos

Noula

plaža Megali Ammos

Amy

Ahladia

Olimpia

Koukounaries
 obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

SKIATOS:

Skiatos na mapi Grčke
Mapa Skiatosa
Mapa grada Skiatosa
Avio prevoz
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)


DOWNLOAD CENOVNIKA

Skiatos apartmani
Leto Grčka 2019
avio prevoz
SPECIJALNA PONUDA
Skiatos apartmani
Leto Grčka 2019
autobuski i avio prevoz
 

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

SABRA COMPANY, licenca OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine nastupa u svojstvu posrednika u prodaji – subagenta za avio prevoz.
Organizator putovanja za avio prevoz za destinaciju Skiatos je: Kalodoukas d.o.o. Licenca OTP 138/2010, izdao APR, Registar turizma 06.02.2010.