:: Letovanje 2017 / Leto 2017 :: Grčka :: Skiatos i Skopelos ::
 

LETOVANJE SKIATOS

Skiatos je malo šumovito ostrvo, na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačak samo četrnaest kilometara, poznat je po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva. Glavni grad je Skiatos i jedino je naseljeno mesto na celom ostrvu. Ostalo su turistička naselja i hotelski kompleksi, koji se savršeno uklapaju u prirodni ambijent ostrva. Zajedno sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Skiatos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i sjajnom noćnom zabavom. Ukoliko ste za mirniji ili porodični odmor, možete uživati u mnoštvu dobrih hotela i vila koje smo izabrali za Vas, a koje se nalaze van grada. Za mlade smo odabrali vile pored samog grada. Kretanje po ostrvu je zasnovano na izvanredno organizovanom i veoma jeftinom autobuskom prevozu na svakih petnaestak minuta, od rano ujutro, pa do kasnih večernjih sati.

 
Odaberite vilu:

 Skiatos

Manolas

Noula

Amy

 
obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

SKIATOS:

Skiatos na mapi Grčke
Mapa Skiatosa
Mapa grada Skiatosa
Avio prevoz
Sopstveni prevoz
Osiguranje (i vize)

DOWNLOAD CENOVNIKA

Skiatos apartmani
Leto Grčka 2017
avio prevoz
SPECIJALNA PONUDA
Skiatos apartmani
Leto Grčka 2017
autobuski i avio prevoz

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

SABRA COMPANY, licenca OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma 27.01.2010. godine nastupa u svojstvu posrednika u prodaji – subagenta za avio prevoz.
Organizator putovanja za avio prevoz za destinaciju Skiatos je: Kalodoukas d.o.o. Licenca OTP 138/2010, izdao APR, Registar turizma 06.02.2010.