:: Ino aranžmani :: Evropa ::
 

PUTOVANJA EVROPA

 

Barselona

(8 dana autobusom (5 noćenja))
Djenova - Antibi - Ljoret de Mar - Barselona - Figueres - San Remo
Polazak: 25. april 2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 25.04.2019NOVI SAD i BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda oko18.00 časova sa parkinga kod direkcije Lasta, autoput Beograd – Niš, broj 4,  a iz Novog Sada u 16.30 h sa parkinga Mc Donaldsa, kod železničke stanice, strana Bulevara Jaše Tomića. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, obavljanja pasoških i carinskih formalnosti.
2. dan 26.04.2019. DJENOVA
Dolazak u Djenovu u prepodnevnim satima. Po dolasku,panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, Trg de Ferari na kome se nalaze opera i berza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, via Garibaldi sa palatama đenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, via Balbi, Kraljevska palata. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan  27.04.2019. DJENOVA – ANTIBI - LJORET DE MAR
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Antibima. Slobodno vreme. Nastavak vožnje ka Španiji i Ljoret de Maru. Dolazak u Ljoret u kasnim večernjim satima. Smeštaj u hotel. Večera. ( u slučaju da se ne stigne, biće spakovani lunch paketi). Noćenje.
4. dan 28.04.2019. LJORET DE MAR - BARSELONA– FLAMENKO VEČE
Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska Barselone, grada fascinantne arhitekture Antonia Gaudia: Sagrada Familia, Casa Mila, Casa Batlo, Passeo de Gracia, Diagonal, Nacionalna palata, brdo Monžuik, luka sa Kolumbovim spomenikom.  Slobodno vreme.  Povratak u Ljoret de Mar. Večera. U večernjim časovima fakultativna poseta jednom od najstarijih klubova sa autentičnim flamenkom i sangrijom. Noćenje.
5. dan 29.04.2019. LJORET DE MAR - BARSELONA
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska Barselone: stadion Kamp Nou (ulaznica se posebno plaća), Katalonski trg, Gotska četvrt, Akvarijum (ulaznica se posebno plaća)... Mogućnost organizovane fakultativne šetnje Bari gotikom ( oko 2,5h). Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili šetnju po Rambli. Povratak u hotel u popodnevnim časovima.. Večera. Noćenje.
6. dan 30.04.2019. LJORET DE MAR – FIGUERES
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Figueres, poseta muzeju Salvadora Dalija.  Polazak ka San Remu u ranim popodnevnim časovima. Po dolasku smeštaj u hotel u okolini San Rema. Noćenje.
7. dan 01.05.2019. SAN REMO
Doručak.  Napuštanje hotela.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak ka Srbiji u popodnevnim časovima.

8. dan 02.05.2019.  BEOGRAD I NOVI SAD
Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT

Cena paket aranžmana po osobi: 315 Eur
doplata za 1/1 sobu: 135 eur

Popust za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%.
Popust za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesena dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30%vrednosti aranžmana, a ostatak gotovinski, čekovima građana na četiri jednake mesečne rate ili platnim karticama (Dina, VISA, Visa Electron, Master Card, Maestro ili American Express), najkasnije 15 dana pre putovanja.Za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa (VISA, American Express i Master Card) i Alpha banke (VISA i American Express) mogućnost plaćanja na 6 - 12 rata bez kamate. Takodje, postoji i mogućnost plaćanja aranžmana putem administrativne zabrane na više mesečnih rata. Sve cene u evrima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu Banca Intese na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

Vanlinijski prevoz autobusom (minibus, visokopodni ili "dabldeker", audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i slično tokom putovanja) na relaciji prema programu, obilazak Djenove,  jedno noćenje sa doručkom u okolini Djenove u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama,  tri noćenja na bazi polupansiona  u Ljoret de Maru  u hotelu sa 3* udvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, jedno noćenje sa doručkom u San Remu ili okolini u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,  usluge vodiča-pratioca u toku trajanja aranžmana prema programu i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Fakultativni izleti: Barselona 4 dan 10 evra, Barselona 5 dan 20 evra , šetnja Bari Gotikom 5 dan 10 evra, Flamenko veče 25 evra, poseta mestu Figueres i muzeju Salvadora Dalija 25 evra ( sa uključenom ulaznicom), okvirne cene ulaznica Kamp Nou (velika tura) - 30 evra, Špansko selo - 15 evra, Akvarijum - 20 evra, individualni troškovi putnika, troškovi medjunarodnog zdravstvenog osiguranja, doplata za polazak iz Novog Sada 1950 dinara,  turistička taksa u Djenovi 3 evra po osobi po noći, turistička taksa u Ljoret de Maru 1,5  evro po osobi po noći, turistička taksa u San Remu 2 evra po osobi po noći (turistička taksa se plaća  lično na recepciji hotela),

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:
Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, iskljucivo u evrima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna je promeni.

NAPOMENE:

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 10. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP).
Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih gradjevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

OPIS HOTELA:

Hotel u Djenovi  4 *Tower Genovawww.towergenova.com.
Ima recepciju, aperitiv bar i restoran, wi – fi internet. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om, fenom. Doručak – samoposluživanje.
Hotel u Ljoret de Maru 4*,Usluga – polupansion, samoposluživanje.
Hotel u okolini San Rema 3*, Doručak – samoposluživanje
Sabra travel zadržava pravo zamene hotela hotelom iste ili više kategorije.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 55 PUTNIKA
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja
 i Opštim uslovima putovanja organizatora koji su uskljadjeni za Zakonom o turizmu Republike Srbije.

Organizator putovanja: SABRA COMPANY, Beograd, Majke Jevrosime 20, br tr 220-139165-85, licenca broj OTP 5/2010, izdao APR, Registar turizma, 27.01.2010. godine. i obnovio 05.02.2016. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije SABRA TRAVEL.
Cenovnik br. 1 od 09.01.2019.