:: Leto 2010 :: Turska :: Kušadasi (autobusom) :: Kušadasi (avionom)::
 

IZLETI - KUŠADASI


EFES
Celodnevni izlet tokom kojeg se obilazi antički grad Efes, najvažniji trgovački centar zapadnog Mediterana u starom veku, Bazilika Sv. Jovana sa grobom, Bogorodičina kuća i ostaci Artemidinog hrama, jednog od sedam svetskih čuda. Polazak je predvidjen u 09.00 časova ispred hotela, a povratak je u 18.00 časova. U cenu izleta, pored ulaznica, uračunat je i ručak koji obuhvata tipične turske specijalitete.
PAMUKKALE
Celodnevni izlet koji obuhvata obilazak ostataka antičkog grada Hieropolisa, grada “mrtvih” Nekropolisa, sa monumentalnim kamenim sarkofazima i tročasovno zadržavanje, sa mogućnošću kupanja u toplim termalnim izvorima Pamukkalea i Kleopatrinom bazenu. U cenu je uračunat i ručak koji obuhvata tipične turske specijalitete. Polazak u Pamukkale je u 09.00 časova, a povratak je predvidjen oko 20.00 časa.
AQUAFANTASY
AQUA PARK

Vodeni park Aquafantasy je jedan od najvećih vodenih parkova u celoj Turskoj. Prostire se na 100.000 kvm. Obuhvata veliki broj raznih tobogana, bazena sa talasima, dečjih bazena, vodopada, rafting-brzaka… Neki od tobogana nose ime: Anakonda, Vrištač, Crni grom, a Lenja reka se proteže trista metara kroz zelenilo parka. Postoji i mogućnost bavljenja drugim vrstama sportskih aktivnosti kao što su fudbal, odbojka na pesku, vaterpolo…U cenu izleta nije uključen ručak, ali u vodenom parku postoji nekoliko restorana brze hrane. Transfer je predvidjen u 10.00 časova, a povratak na svakih sat vremena do 19.00 časova, kada se park zatvara.

KRSTARENJE BRODOM
Celodnevni izlet, u koji je uključen ručak na brodu koji obuhvata roštilj, salatu i vino ili sok. Tokom dana, na brodu je moguće poručiti bilo koju vrstu pizze i pića. Brod pristaje na jednu od najlepših plaža u okolini, a tokom plovidbe uplovljava u još nekoliko uvala sa kristalno bistrim morem. Polazak u 09.00 časova, povratak oko 17.00.

TURSKO VEČE
Transfer do jednog od mnogobrojnih tradicionalnih restorana. Program traje od 21.00 do 24.00 časa, uz obilje hrane i pića, uz muzički program i neizbežni trbušni ples. Pravi užitak za sva čula. Preporučujemo.

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT