:: Zimovanje 2020/2021 :: Bugarska :: Bansko ::
 

ZIMOVANJE BANSKO

 

Green Life 4*

Lokacija:
Green Life 4* je lociran u najvišem delu grada, na 1.300 m od početne stanice gondole i 1.700 m od centra. Hotelski kompleks Green Life Ski&Spa je izgrađen 2010. godine, a počeo sa radom 2012. godine i sastoji se iz dva smeštajna bloka: glavna zgrada i aneks zgrade.
Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, lobi bar, restoran, a la cart restoran, WiFi internet, sef, konferencijska sala, mini klub za decu, dečja igraonica, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, masaža, ledena zona, skijašnica, parking.
Besplatne usluge:
zatvoreni bazen, aroma i finska sauna, parno kupatilo, tepidarium, parking, wifi, šatl bas do gondole, krevetac za bebu.
Smeštajne jedinice/tipovi smeštaja:
Superior soba  za 2 osobe: francuski ležaj, LCD TV, WiFi internet, kupatilo sa tuš kabinom i fenom
Studio za 2-3 osobe: prostorija sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje za jednu osobu,  kuhinjski deo, LCD TV, WiFi, kupatilo sa tuš kabinom i fenom (pojedini studiji imaju balkon).
Jednosobni apartman za 2-4 osobe: spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, kuhinjski deo, sto za ručavanje, LCD TV, WiFi, kamin, kupatilo sa tuš kabinom i fenom, balkon.
Dvosobni apartman za 4-6 osoba: dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, kuhinjski deo, sto za ručavanje, LCD TV, WiFi, kamin, kupatilo sa tuš kabinom i fenom, balkon.
Usluga:
Noćenje sa doručkom - samoposluživanje (Obavezna doplata za večeru)
Sajt hotela:
www.greenlifehotelbansko.com

 
 
 
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT