:: Zimovanje 2020/2021 :: Bugarska :: Bansko ::
 

ZIMOVANJE BANSKO

 

Sunrise Park 4*

Lokacija:
Sunrise Park & SPA je kompleks na oko 400m od ski lifta i oko 950m od centra. Nalazi se u severozapadnom delu mesta Bansko.
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, sef na recepciji, lobi bar, parking pod nadzorom (doplata 5€ dan – korisnici GOLD paketa bez doplate), skijašnica, bilijar, elektronske video igre, konferencijska sala, bazen, fitnes centar, profesionalni SPA centar u okviru koga se nalazi: sauna, parno kupatilo, solarijum, jacuzzi, masaža, soba za opuštanje, Wi-Fi.
Besplatne usluge:
zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, teretana, klub za decu, wifi, šatl bas do gondole, krevetac za bebu
Smeštajne jedinice/tipovi smeštaja:
Studija su oko 28m2 i imaju TV, telefon, frižider, mini bar, balkon, internet (Wi-Fi i LAN), dva standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj (sofa), kupatilo sa tušem ili kadom, fenom i bade mantil (uz zahtev na recepciji). Čišćenje soba je svaki dan, promena posteljine i peškira svaki treći dan. Studija su predvidjena za max 3 osobe.
Apartman sa jednom spavaćom sobom je oko 65m2. U spavaćoj sobi su dva standardna ili francuski ležaj. Dnevni boravak je opremljen sa telefonom, frižiderom, mini barom, TV-om, internet (wi-Fi i LAN), sofom. Kupatilo ima tuš kabinu ili kadu, fen, telefon, bade mantil (uz zahtev na recepciji).
Usluga:
Noćenje sa doručkom (samoposluživanje
Sajt hotela:
www.hotelsunrisebansko.com

 
 
 
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT