:: Zimovanje 2020/2021 :: Bugarska :: Bansko ::
 

ZIMOVANJE BANSKO

 

Hotel Sveti Ivan Rilski 4*

Lokacija:
Objekat Saint Ivan Rilski Hotel & Apartments se nalazi u u podnožju planine Pirin u mirnom delu Banskog, na samo 5 minuta vožnje od najbližeg ski-lifta. Smešten je u stambenom i vikend kompleksu koji funkcioniše u svim sezonama.
Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, lobi bar, restoran, taverna,  konferencijska sala, prodavnica, skijašnica, spa centar, fitnes, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo,  ledena soba, internet, room servis, doktor, dečija igraonica, parking.
Besplatne usluge:
zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, teretana, wifi, šatl bus do gondole, krevetac za bebu, animacija za decu od 24.12.2020. - 28.02.2021.
Smeštajne jedinice/tipovi smeštaja:
Svaka od smeštajnih jedinica sadrži kablovsku TV, minibar, direktnu telefonsku liniju, internet, moderno opremljeno kupatilo sa kadom i fenom
Standardna soba (2+1): površine 30 m², francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa na razvlačenje.
Economy ECO soba (2): nalazi se na 1. spratu i nema balkon. Što se nivoa opremljenosti tiče može biti nešto slabije ili isto opremljena kao  i standardna soba
Studio (2+1): površine 30 m², nalazi se u anex zgradi, koja je iza glavne zgrade, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa na razvlačenje, kuhinja.
Apartman (2+2): povrršine 50 m², nalazi se u anex zgradi, koja je iza glavne zgrade, spavaća soba sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, kuhinja.
Usluga:
Noćenje sa doručkom (samoposluživanje)
Sajt hotela:
www.saintivanrilski.com

 
 
 
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT